Impresii Pensiune Varatec

28/06/2010 de
Categoria: Impresii cazare 
Email This Page

Daca s-ar inventa meseria de „degustator” de pensiuni, as fi persoana care ar face orice pentru un asemenea post. De exemplu, merg la Pensiunea Varatec inca din 2007 si tot nu ma mai satur. Chiar daca nu are piscina, chiar daca (pentru a face bani cat mai multi) administratorii au intins un cort in care se organizeaza nunti la mai putin de 4 m in spatele pensiunii, oriunde m-as duce, tot la pensiunea Varatec mi-e gandul. Isi merita pe deplin cele 4 margarete. Atat amenajarea interioara cat si cea exterioara sunt deosebite. In camere (si nu numai) este o curatenie impecabila, camerele fiind dotate cu TV, aer conditionat, frigider, iar baia este dotata cu tot ce este necesar(papuci de baie, halat de baie, foen, casca de par, etc.).Dar cel mai impresionante sunt terasele de la fiecare camera, care sunt aproape de aceeasi dimensiune cu camera. Mancarea este bestiala si accesibila ca pret, iar imprejurimile sunt magnifice.

Pensiune Varatec


Comentarii

2 Comentarii la Impresii Pensiune Varatec

  1. Eugen - Thu, 8th Jul 2010 8:38 am
  2. Am fost la pensiunea Varatec si chiar merita, mancarea foarte buna, cazarea de nota 10, peisajul superb…super totul!

  3. iONITA LAURENTIU - Tue, 19th Aug 2014 11:50 am
  4. Am avut rezervare la aceasta pensiune pentru seara de 16-17 august 2014, facuta cu 2 saptamani inainte. Pe 16 august la ora 13.30 am sunat pentru reconfirmarea rezervarii celor 3 camere si am precizat ca in acel moment eram la Radauti- Marginea si vom ajunge dupa ora 20.30, ca nu vom avea semnal intrucat vom intra si in manastirile din munte: Secu, Sihla, etc. Ni s-a spus ca nu este nicio problema, ca receptia functioneza non-stop. Ni s-a precizat chiar si ca dansii au o nunta, dar ca nu vom fi afectati nici noi, nici ce 2 copii ai nostri (de 4 si 5 ani), deoarece camerele rezervate sunt undeva in spate. Am ajuns la 21.40 si ni s-a spus ca rezervarea nu mai este valabila: trebuia sa ajungem pana la ora 20. Patronul, dupa ce ne-a jignit, precizand ca a investit foarte multi bani in afacere si ca are 200 de angajati, amenintat cu „Protectia Consumatorilor” si cu televiziunea,- sau, as vrea cred ca pur si simplu dinntr-un bun simt moldovenesc extrem de diluat- a incercat sa dreaga busuiocul si sa ne gaseasca o alternativa de cazare: camera mirilor sau un apartament la poalele Cetatii Neamt. Acestea, repet: pentru 6 adulti si 2 copii, dintre care unul facuse si febra.
    Nicaieri in lumea asta nu am intalnit o mai mare lipsa de profesionalism. In urma cu 2 saptamani, la Deva, am fost asteptati pana la 3 dimineata. Confirmasem ca ajungem tarziu, in jurul pranzului, precizand ca suntem la Viena. Si acea pensiune era plina, si acolo rezervarea fusese telefonica. De ce oriunde se poate, iar aici nu? Nu ni s-a spus ora limita pentru cazare….. RUSINE!!!!!

Scrie un comentariu ...
şi, dacă doreşti si o poza afişata langă comentariu, alege un gravatar!