Pensiune NOVIS *** – Iasi

31/01/2011 de
Categoria: Cazare Iasi 
Email This Page

Descriere:
Recent deschisa si amplasata la doar cateva minute de centrul orasului in zona Bucium, Pensiunea Novis ofera echilibrul perfect intre calitate si confort, pentru clientii clasa business, oferind servicii de 4*, la preturile celor de 3*. Construita intr-un amalgan de modernism si rafinament, cu accent pe detaliu, Pensiunea Novis se distinge prin facilitatile si serviciile pe care le ofera clientilor sai, veniti pentru afaceri sau odihna in Iasi.
Ideala pentru intalnirile de afaceri, Pensiunea Novis pune la dispozitia clientilor sai o sala de conferinte de 50 de locuri, un numar maxim de cazare de 20 de locuri, dispuse in 9 camere, double/twin si un apartament spatios, modern si elegant, situat la ultimul etaj al cladirii. Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, LCD, acces la internet, balcon, minibar si telefon si se poate inchiria atat in regim single cat si in regim double.
La restaurantul si terasa pensiunii, pe langa oferta variata de specialitati romanesti si internationale, menite sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, se pot servi bauturi racoritoare sau sortimente variate de cafea, intr-o atmosfera placuta si ferita de agitatie si galagie.

Facilitatile pensiunii:
– restaurant 100 locuri;
– terasa 40 locuri;
– sala de conferinte 50 locuri.

Dotari si servicii:
-internet gratuit, 10 locuri de parcare, televiziune digitala, spalatorie la comanda, se permite accesul cu animale de companie, in schimbul achitarii unui procent de 30% din pretul camerei.

Tarife:
– 1 DBL (pat matrimonial) – 150 lei
– 1 DBL (twin) – 140 lei
– 1 SGL (dubla in regim single) – 120lei
– Apartament( 1 DBL pat matrimonial + 1 DBL twin + living + terasa+ baie) – 400 de lei
Preturile includ TVA de 9% si se refera la pretul unei camere pentru o noapte de cazare.
La cerere, putem oferi servicii cu mic dejun inclus, demipensiune sau pensiune completa. Pentru cazare si mic dejun, pretul camerei creste cu 15 lei de persoana.

Contact:
Adresa: Stradela Paun nr 1, Iasi, Romania
Tel.: +40.232.242.005
Fax:  +40. 232.242.006
Mobil: +40.745.492.777
+40.748.662.409

SURSA

Fotografii:


Comentarii

Un comentariu la Pensiune NOVIS *** – Iasi

  1. Berta Dan - Sat, 17th May 2014 8:45 pm
  2. Atitudinea administratorului fata de clienti nu este una potrivita.
    Nu sunt seriosi. Am facut o rezervare pentru 2 nopti si mi s-a spus ca a doua zi au in pensiune un eveniment de zi. Evident ca acest eveniment inca la ora 12 pm era in plina desfasurare, galagie mare si nu puteai sa dormi in camera.A trebuit sa plec sa caut alta unitate de cazare.
    Partea mai urata este ca m-au pus sa platesc si pentru noaptea care nu am dormit acolo.
    Atitudine lipsita de respect fata de client.
    Nu va recomand

Scrie un comentariu ...
şi, dacă doreşti si o poza afişata langă comentariu, alege un gravatar!