Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a serviciului  www.pensiune-iasi.ro
Accesand  website-ul  www.pensiune-iasi.ro  acceptati termenii si conditiile de utilizare ale acestuia. Orice utilizator care viziteaza acest website o face pe propriul sau risc.
Termenii si conditiile de utilizare ale website-ului  www.pensiune-iasi.ro  pot fi modificati(e) fara o notificare prealabila, iar neacceptarea lor obliga utilizatorul sa inceteze imediat utilizarea site-ului.
Prin “utilizator” intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.pensiune-iasi.ro, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site.
Prin „unitate partenera” intelegem orice unitate de cazare, alimentatie publica, restaurante, rent-a-car, agentii turism, etc., care este de acord cu afisarea pe website-ul www.kazare-romania.ro  a tuturor informatiilor si materialelor trimise de catre aceste unitati partenere prin intermediul adresei de mail: contact@pensiune-iasi.ro .
Continutul website-ului www.pensiune-iasi.ro si continutul website-urilor partenere sunt protejate de legea dreptului de autor.
Folosirea neautorizata a materialelor (grafica, texte, fotografii, descrieri, etc) existente pe www.pensiune-iasi.ro reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nimeni nu are permisiunea de a vinde, prelucra, modifica, distribui sau folosi materialele de pe www.pensiune-iasi.ro  in scopuri publice sau comerciale.
Acest website nu poate fi reprodus (intreg sau  partial), copiat, duplicat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al proprietarului.
Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.
Toate documentele, imaginile, informatiile si alte materiale(clipart, fotografii, logo-uri, fisiere multimedia, elemente audio, etc.) existente in cadrul prezentarilor unitatilor partenere de pe website-ul www.pensiune-iasi.ro  sunt proprietatea acelor unitati si este strict interzisa folosirea sau copierea acestora fara permisiunea scrisa a proprietarilor acelor unitati.
Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui website va obligati sa nu faceti responsabil  proprietarul www.pensiune-iasi.ro si nici partile implicate in crearea si producerea acestui website, sau ale caror materiale apartin acest website, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest website.
Acest website poate contine linkuri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de www.pensiune-iasi.ro.
www.pensiune-iasi.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul si functionalitatea acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste link-uri.
De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre www.pensiune-iasi.ro  catre acel site.Este interzisa includerea unui logo, o marca sau orice informatie proprie a www.pensiune-iasi.ro (incluzand imagini, text, etc.) fara acordul expres in scris al www.pensiune-iasi.ro.

CONDITII PARTENERI:
www.pensiune-iasi.ro doar pune la dispozitia partenerilor (unitati de cazare si alimentatie publica, restaurante, etc. ) un spatiu de reclama .  Informatiile afisate pe www.pensiune-iasi.ro  sunt introduse in prezent de catre personalul www.pensiune-iasi.ro  si sunt primite de la agentiile partenere prin mail, asadar website-ul www.pensiune-iasi.ro  nu garanteaza si nu poate fi facut responsabil pentru continutul informatiilor prezente pe site. Unitatile partenere sunt singurele responsabile de informatiile trimise pe adresa contact@pensiune-iasi.ro, fiind de asemenea responsabile si de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism, de incalcarea drepturilor de autor ale unor alte persoane fizice sau juridice, de concurenta neloiala sau publicitate mincinoasa. Daca o unitate partenera trimite pe adresa de mail: contact@pensiune-iasi.ro, informatii incorecte sau neconforme cu realitatea este direct raspunzatoare, asumandu-si riscurile aferente. Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului referitoare la anuntul unei unitati partenere va fi adresata direct unitatii care isi prezinta oferta pe site, si orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti.

SFATURI IMPORTANTE PENTRU TURISTI
Este posibil ca unele conditii de cazare sa fie omise de catre proprietari in descrierile lor. Inainte de a rezerva si/sau achita un pachet de servicii catre o unitate de cazare asigurati-va ca ati inteles bine din discutiile cu proprietarul sau cu receptia unitatii respective care sunt conditiile pentru pretul stabilit: dotarile camerei, instalatii defecte, intervalul de timp in care se face curat in camera si se schimba lenjeria, securitatea cazarii dvs., loc de joaca pentru copii, aer conditionat, factori de zgomot, distanta fata de punctele dvs. de interes ( in minute si in metri ), conditii de parcare, etc.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la contact@pensiune-iasi.ro cu subiectul: “Termeni de Utilizare”.